Головна » 2012 » Жовтень » 18
15 жовтня 2012 року губернатор Хмельницької області Василь Ядуха з робочою поїздкою відвідав Волочиський район.

Біля районного будинку культури «Гармонія», де саме мало розпочинатися мистецьке свято «Осінній вернісаж», очільника Хмельничиини зустрічали голова райдержадміністрації І.Добжанський, голова районної ради Л.Шиманський, заступник голови районної ради С.Пазюк, міський голова К.Черниченко, депутат обласної ради С.Лабазюк.

Готувалась до приїзду керівника області не тільки влада, а й маленькі жителі району. Мажорними мелодіями зустрічав духовий оркестр Купільської загальноосвітньої школи почесних гостей перед входом до великої зали. До речі, за невеликий проміжок часу цей колектив уже встиг завоювати любов глядачів не тільки у рідному селі, але й далеко за його межами.

Виступаючи перед переповненою глядачами залою, Василь Степанович розповів присутнім про останні досягнення в ... Читати далі »
Просмотров: 618 | Добавил: admin | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (1)

29-30 вересня будуть проводитись Волочиські районні змагання гончаків. (хоча в назві говориться "Волочиські", але вони пройдуть не в Волочиському р-ні, а в Дунаєвецькому, оскільки наш район практично немає лісу).

Місце проведення: Хмельницька обл., Дунаєвецький р-н, Залісецька Дача.
Експерти: І категорії Коробчук, І категорії Додонов, стажор - Суховецький.
Змагання проводитимуться 2 дні, собакам які не спрацювали на диплом в першому напуску, обовязково буде надаватись повторна робота на другий день випробувань. В місці проведення є будинок мисливця, де може провести ночівлю 20 чоловік. Випробування проводяться за проханням волочиських гончатників.
На даний час подали заявки:
1.Солодуха (Бекас), Волочиськ ХМ обл. - ЕГ (вижлець)
2. Трояновський, Волочиськ - РРГ (вижлиця)
3. Умрихін, Волочиськ - РРГ (вижлиця)
4. Маняк, Волочиськ - ... Читати далі »
Просмотров: 640 | Добавил: admin | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

На Хмельниччині 19-річний юнак зарізав рідного брата
В одному із сіл Волочиського району хлопець зарізав рідного брата. Причина всьому — надмір спожитого алкоголю.


Була обідня пора, а молодший брат уже повернувся із села додому «під мухою». Варто додати, що він не мав постійної роботи і часто дозволяв собі таке. А старший 21-річний брат, який зустрів його на порозі, вирішив «повиховувати» молодшого. Той, в свою чергу, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, досить агресивно сприйняв такі повчання і взявся за кухонного ножа… Удар прийшовся прямо в серце.

Потерпілий в шоковому стані ще зміг вибігти до іншої кімнати, де перебувала матір горе-синів, сказав, що брат його підрізав, а потім повалився на долівку і в лічені хвилини помер. Лікарям «швидкої» залишилось тільки констатувати смерть молодого чоловіка, а от правоохоронцям, які приїхали на повідомлення про вбивство, довелось зач ... Читати далі »
Просмотров: 1237 | Добавил: admin | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (1)