Головна » 2012 » Жовтень » 18 » 15 жовтня 2012 року губернатор Хмельницької області відвідав Волочиський район+ фото!
10:32
15 жовтня 2012 року губернатор Хмельницької області відвідав Волочиський район+ фото!
15 жовтня 2012 року губернатор Хмельницької області Василь Ядуха з робочою поїздкою відвідав Волочиський район.

Біля районного будинку культури «Гармонія», де саме мало розпочинатися мистецьке свято «Осінній вернісаж», очільника Хмельничиини зустрічали голова райдержадміністрації І.Добжанський, голова районної ради Л.Шиманський, заступник голови районної ради С.Пазюк, міський голова К.Черниченко, депутат обласної ради С.Лабазюк.

Готувалась до приїзду керівника області не тільки влада, а й маленькі жителі району. Мажорними мелодіями зустрічав духовий оркестр Купільської загальноосвітньої школи почесних гостей перед входом до великої зали. До речі, за невеликий проміжок часу цей колектив уже встиг завоювати любов глядачів не тільки у рідному селі, але й далеко за його межами.

Виступаючи перед переповненою глядачами залою, Василь Степанович розповів присутнім про останні досягнення в соціально-економічному житті регіону, про усі життєво необхідні реформи, запроваджені урядом.

Почесний гість урочисто відзначив обласними грамотами та цінними подарунками кращих медичних працівників Д.Берегового, В.Думанського та О.Ліщук. Він вручив ключі директору Шмирківської ЗОШ І-ІІІ ступенів від нового шкільного автобуса для перевезення школярів загальною вартістю близько 380 тис.грн, а також новий автомобіль швидкої допомоги за 140 тис.грн. головному лікарю Гарнишівської амбулаторії сімейної медицини. А керівник районного відділу освіти А.Плотнікова для більше як 30 загальноосвітніх та позашкільних закладів району одержала з рук Василя Степановича сертифікати на отримання такого необхідного для педагогів та учнів навчально-методичного та матеріально - технічного обладнання: комплектів парт та стільців, шкільних дошок, мультимедійного обладнання, спортивного інвентаря, електроплит, холодильників, швейних машин та іншого.


А на завершення офіційної частини Василь Степанович привітав 14 матерів - героїнь з присвоєнням почесного звання та вручив нагрудні знаки, посвідчення та матеріальні винагороди.

На концерті прозвучали пісні, інструментальні та вокально-хореографічні композиції «Я люблю Україну свою», «Україна-вишиванка», «Величальна Україні», «Коханий край» у виконанні інструментального ансамблю «Струни душі» РБК «Гармонія», сімейного дуету освітян Валентини та Федора Рябих, дуету викладачів Волочиського промислово-аграрного професійного ліцею, учасників танцювальних колективів «Надзбручанка», «Перлина», вихованців будинку дитячої та юнацької творчості та ін.
Переглядів: 619 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]