Головна » 2011 » Грудень » 19


Нестримно спливає час і ось уже зовсім скоро наступить Новий рік – найочікуваніше свято не тільки для дітей, але й дорослих.


Для того, щоб виявити нові творчі грані волочисьців і побачити місто по-новому, Волочиська міська рада напередодні новорічних та різдвяних свят оголошує конкурс на визначення найкраще оформленого новорічного фасаду та прилеглих територій.

Запрошуємо виробничі та торгівельні підприємства, навчальні та медичні заклади, інші установи та організації та мешканців міста взяти участь у творчих перегонах на найкраще оформлення фасадів та прилеглих територій.

Компетентне журі підіб’є підсумки та визначить переможців. Увага приділятиметься індивідуальному підходу та цілісності образу.


29 грудня 2011 року на святі відкриття міської новорічної ялинки міський го ... Читати далі »
Просмотров: 514 | Добавил: admin | Дата: 19.12.2011 | Комментарии (0)

Легенда про святого Миколая



Нічого не бракувало малому Миколі - ні гарної одежі, ні смачної їжі. Та він був сирота, бо рано вмерли тато й мама. Хлопчик ріс під опікою чужих людей. Часто виходив він на вулицю зі свого гарного будиночка і грався з дітьми. Це були діти вбогих батьків і жили в темних, глиняних хатах, спали на долівці і нерідко йшли голодні спати. Часто траплялось, що їх батько не заробив навіть на шматок хліба для них. Жалів їх Микола і не знав, як їм допомогти.

Був у Миколи старий учитель, що вчив його молитися, читати і писати. Одного разу читав він разом із учителем Св. Письмо. "Коли ти робиш добро, то нехай твоє правиця не відає, що робить лівиця..."

Микола замислився.

Як це розуміти? - спитав учителя.

Коли робиш добре іншому, то не треба про це нікому оповідати. Краще не хвалитися своїми добрими вчинками.

Бул ... Читати далі »
Просмотров: 584 | Добавил: admin | Дата: 19.12.2011 | Комментарии (0)