Шашлик рецепти маринадів та способів приготуванняІ так на носі святкуванні природа а на природі що головне це шашлик до вашої уваги рецепти маринадів до шашлику та рецептиприготування шашлика
Рецепти маринадів для шашлика Кефір, Молоко, Майонез - у кефірі
- М'ясо
нарізувати шматочками, лук кільцями, скласти в каструлю шарами,
поперчити, солити тільки за півгодини до жаріння. Залити кефіром, щоб
покривало м'ясо. Маринувати від 10 до 24 годин.
- у молоці
- Молоко,
м'ясні скибочки, лук, оцет, трохи часу Замочування скибочок проводиться
в молоці з оцетовим розчином (на смак). Процес замочування триває
близько діб.
- у майонезі
М'ясо
нарізувати шматочка
...
Читати далі »
|
|