Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »
29-30 вересня будуть проводитись Волочиські районні змагання гончаків. (хоча в назві говориться "Волочиські", але вони пройдуть не в Волочиському р-ні, а в Дунаєвецькому, оскільки наш район практично немає лісу).

Місце проведення: Хмельницька обл., Дунаєвецький р-н, Залісецька Дача.
Експерти: І категорії Коробчук, І категорії Додонов, стажор - Суховецький.
Змагання проводитимуться 2 дні, собакам які не спрацювали на диплом в першому напуску, обовязково буде надаватись повторна робота на другий день випробувань. В місці проведення є будинок мисливця, де може провести ночівлю 20 чоловік. Випробування проводяться за проханням волочиських гончатників.
На даний час подали заявки:
1.Солодуха (Бекас), Волочиськ ХМ обл. - ЕГ (вижлець)
2. Трояновський, Волочиськ - РРГ (вижлиця)
3. Умрихін, Волочиськ - РРГ (вижлиця)
4. Маняк, Волочиськ - ... Читати далі »
Просмотров: 641 | Добавил: admin | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

На Хмельниччині 19-річний юнак зарізав рідного брата
В одному із сіл Волочиського району хлопець зарізав рідного брата. Причина всьому — надмір спожитого алкоголю.


Була обідня пора, а молодший брат уже повернувся із села додому «під мухою». Варто додати, що він не мав постійної роботи і часто дозволяв собі таке. А старший 21-річний брат, який зустрів його на порозі, вирішив «повиховувати» молодшого. Той, в свою чергу, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, досить агресивно сприйняв такі повчання і взявся за кухонного ножа… Удар прийшовся прямо в серце.

Потерпілий в шоковому стані ще зміг вибігти до іншої кімнати, де перебувала матір горе-синів, сказав, що брат його підрізав, а потім повалився на долівку і в лічені хвилини помер. Лікарям «швидкої» залишилось тільки констатувати смерть молодого чоловіка, а от правоохоронцям, які приїхали на повідомлення про вбивство, довелось зач ... Читати далі »
Просмотров: 1239 | Добавил: admin | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (1)


11 вересня 2012 року відбулися збори жителів мікрорайону цукрового заводу (вул. Довженка, вул. Заводська, пров. Низький, вул. Цукровиків) з представниками міської влади, які відзвітували про виконану роботу за попередній період, а саме: капітальний ремонт системи водовідведення, будівництво систем вуличного освітлення, встановлення ігрових майданчиків, поточний ремонт вулиці Заводська, капітальний ремонт обеліску загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні. На зборах активну участь прийняли жителі із запитаннями та зверненнями, висловили слова вдячності міській та районній владі

 за розбудову міста та мікрорайону.
Костянтин Черниченко відзначив ефективну і добросовісну роботу депутата Волочиської міської ради від округу №8 Володимир ... Читати далі »
Просмотров: 671 | Добавил: admin | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)


Депутат Хмельницької облради, кандидат у нардепи Сергій Лабазюк, який відправив журналіста 33 каналу на три літери, не вибачився перед медійником.

 Нагадаємо, інцидент з використанням майбутнім нардепом нецензурної лексики стався у четвер, 23 серпня.

 - Ігор, не займайся х…нею, а то будеш пиз…ений. Йди на х... – відповідає журналісту Сергій Лабазюк, у святковій вишиванці, 23 серпня, на Дні міста у Волочиську.

Роздратування чинного депутата Хмельницької обласної ради та кандидата у народні депутати викликало прохання прокоментувати ситуацію з ремонтом автомобільної дороги Волочиськ-Зайчики на відрізку дороги Поляна -Тарноруда, яку виконує підконтрольна депутатові фірма.

Ситуацію Сергій Лабазюк прокоментував у понеділок, 27 серпня, зібравши прес-конференцію, присвячену презентації своєї передвиборчої програми.

... Читати далі »
Просмотров: 615 | Добавил: admin | Дата: 30.08.2012 | Комментарии (0)


Піти на… та не займатися х…нею журналісту 33-го каналу Ігорю Мельничуку порадив депутат Хмельницької облради Сергій Лабазюк на прохання дати коментар.

- Ігор, не займайся х…нею, а то будеш пиз…ений. Йди на х... – відповідає журналісту Сергій Лабазюк, у святковій вишиванці, 23 серпня, на Дні міста у Волочиську.

Роздратування чинного депутата Хмельницької обласної ради та кандидата у народні депутати викликало прохання прокоментувати ситуацію з ремонтом автомобільної дороги Волочиськ-Зайчики на відрізку дороги Поляни -Тарноруда, яку виконує підконтрольна депутатові фірма.

- Розслідування полягало у спробі закупити матеріали, які йдуть н ... Читати далі »
Просмотров: 672 | Добавил: admin | Дата: 23.08.2012 | Комментарии (0)