Головна » 2012 » Вересень » 28 » Констянтин Черниченко зустрівся з жителями мікрорайону "Сахзавод"
12:01
Констянтин Черниченко зустрівся з жителями мікрорайону "Сахзавод"

11 вересня 2012 року відбулися збори жителів мікрорайону цукрового заводу (вул. Довженка, вул. Заводська, пров. Низький, вул. Цукровиків) з представниками міської влади, які відзвітували про виконану роботу за попередній період, а саме: капітальний ремонт системи водовідведення, будівництво систем вуличного освітлення, встановлення ігрових майданчиків, поточний ремонт вулиці Заводська, капітальний ремонт обеліску загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні. На зборах активну участь прийняли жителі із запитаннями та зверненнями, висловили слова вдячності міській та районній владі

 за розбудову міста та мікрорайону.
Костянтин Черниченко відзначив ефективну і добросовісну роботу депутата Волочиської міської ради від округу №8 Володимира Верби та висловив слова вдячності за його громадську позицію, ініціативність та цілеспрямованість.

Підводячи підсумок міський голова зазначив, що багато із запланованих завдань вдалося виконати, проте ще багато роботи попереду. Костянтин Черниченко ноголосив, що міська влада завжди налаштована на результативну співпрацю з громадськістю.

http://www.volochysk-miskrada.info/
Переглядів: 668 | Додав: admin | Теги: міський голова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]