Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 11 12 13 14 »




Товариський матч "Динамо" (Хмельницький) - "Збруч-Агро" (Волочиськ) - 1:2

Просмотров: 666 | Добавил: admin | Дата: 01.07.2011 | Комментарии (0)

Футбол у Волочиську

14 травня 2011 року у Волочиську відбувся ІІ тур чемпіонату Хмельницької області з футболу серед команд вищої групи. Перед початком футбольної зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Коваль та голова федерації футболу Волочиського району Євген Сіньков офіційно відкрили футбольний сезон 2011 року. Волочиський «Збруч» приймав на своєму полі команду «Полонь» з міста Полонне. 

Спочатку між собою силами помірялися юнацькі склади. За результатом зустрічі зафіксовано нічию – 1:1. А потім відбулася гра основних складів, яка пройшла у гострій та цікавій боротьбі: спершу рахунок відкрили футболісти команди «Збруч», але і гості не пасли задніх, зуміли відіграти м’яч. Та довго і цей рахунок не протримався, оскільки господарям поля вдалося ще двічі забивали м’яч у ворота полончан.

Отже, з рахунком 3:1 пер ... Читати далі »
Просмотров: 697 | Добавил: admin | Дата: 01.07.2011 | Комментарии (0)


НА ВЕСІЛЬНИЙ РУШНИЧОК ПІД ЗВУКИ ВАЛЬСУ МЕНДЕЛЬСОНА

Впродовж віків українці виробили власну систему обрядів, звичаїв і вірувань, морально-естетичних форм, які передавалися з покоління в покоління. Особливою пишністю славився подільський весільний обряд, що був і залишається радісною подією у житті молодят та їх батьків. Весіллю передувало сватання і освідчення нареченій, дарування жениху і сватам рушників і звичайно ж розпивання «могоричу». А саме весілля розпочиналося в суботу і закінчувалося лише у вівторок. На святкування запрошувалась уся громада.

З плином часу, ми в певній мірі відступили від звичаєвих канонів наших предків, однак незалежно від того, весільне торжество у подолян все ж залишається сакральним втіленням родинного свята і носить незвичайний характер.

Мабуть, не гірше святкувати цей пам’ятний де ... Читати далі »
Просмотров: 647 | Добавил: admin | Дата: 01.07.2011 | Комментарии (0)

В Хмельницькій області призначили ще чотирьох очільників районів


Трьох з них вже офіційно представив губернатор
Відтепер Ярмолинецьку районну державну адміністрацію очолюватиме – Іван Кирилюк, Волочиську – Ігор Добжанський, Віньковецьку – Анатолій Панасевич, Славутську – Олег Несен.
До речі, перепризначеним на посаду голови Білогірської райдерж- адміністрації нещодавно став й соціаліст Володимир Кобера. Як і очікувалося, він залишиться у своєму кріслі ще принаймні на рік – допрацює до пенсії. Наразі в області без новопризначених голів залишилося лише чотири райдерж- адміністрації.

Біографічні довідки

Іван Іванович Кирилюк, 1957 року народження, родом із с. Завадівка Чемеровецького району. Має вищу освіту, яку здобув у Національному аграрному університеті (Київ). Депутат Чемеровецької районної ради п’ятьох скликань. До призначення ... Читати далі »
Просмотров: 711 | Добавил: admin | Дата: 01.07.2011 | Комментарии (0)

Кінець... на світанку



На одного учня менше стало в класі. В одній сільській школі було шість учнів у восьмому, залишилося лише п’ять. Вільне місце за партою. Наче тінь підлітка блукає в оцих шкільних стінах жахливим німим докором. Усім, хто залишився. Пішов у небуття. Трагічна втрата... Сумно у класі, у школі, у селі, віддаленому від Волочиська. 


***


Укоротив собі віку хлопчик на ім’я Діма... Була субота, лютий. У клубі на дискотеці розважалися його однолітки. Близько 24 години нещасна мати знайшла свою дитину в шафі. У зашморгу. Приголомшені класний керівник, учителі. Ніхто не може пояснити як, чому це сталося?.. Психологи переконують, що перед тим, як залишити цей грішний світ, самогубець відправляє сигнал оточенню. Мовляв, має лихий намір. Невже Діма не відправляв оцей сигнал? Педагогічний колектив «хором» каже, що «нічого не одержали». Розповідають, ... Читати далі »
Просмотров: 618 | Добавил: admin | Дата: 01.07.2011 | Комментарии (0)

1-5 6-10 ... 51-55 56-60 61-65 66-68