Головна » 2011 » Липень » 1 » Футбол у Волочиську
18:20
Футбол у Волочиську
Футбол у Волочиську

14 травня 2011 року у Волочиську відбувся ІІ тур чемпіонату Хмельницької області з футболу серед команд вищої групи. Перед початком футбольної зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Коваль та голова федерації футболу Волочиського району Євген Сіньков офіційно відкрили футбольний сезон 2011 року. Волочиський «Збруч» приймав на своєму полі команду «Полонь» з міста Полонне. 

Спочатку між собою силами помірялися юнацькі склади. За результатом зустрічі зафіксовано нічию – 1:1. А потім відбулася гра основних складів, яка пройшла у гострій та цікавій боротьбі: спершу рахунок відкрили футболісти команди «Збруч», але і гості не пасли задніх, зуміли відіграти м’яч. Та довго і цей рахунок не протримався, оскільки господарям поля вдалося ще двічі забивали м’яч у ворота полончан.

Отже, з рахунком 3:1 перемогла команда «Збруч». Невдовзі – 25 травня о 18:00 год. волочиський «Збруч», у чемпіонаті України серед аматорів, прийматиме в дома на місцевому стадіоні "Юність” футбольний клуб «Арсенал» з міста Житомир.

Також відбудеться матч з косандою з містечка під Рівним Оржів. Чекаєм нових перемог.
Переглядів: 695 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]