Головна » 2011 » Липень » 1 » Старт першості України серед аматорів у першій групі.
19:03
Старт першості України серед аматорів у першій групі.
Старт першості України серед аматорів у першій групі


На старті першості України серед аматорів у першій групі волочиська команда «Збруч-Агро» приймала дунаєвецький «Верест-ІНАПІК» – лідери торішнього чемпіонату області у вищій групі. На стадіоні «Юність» при 500 глядачах виграли господарі – 4:2 (1:1).



Старт чемпіонату України серед аматорських колективів став для Волочиська історичним, адже до цього місцева футбольна команда не брала участі в турнірах подібного рівня. Перший крок став успішним, хоча не таким яскравим, як того можливо хотілося господарям.



По-перше, початок сезону, і команда ще не набрала того ходу, на який розраховують тренерський штаб і вболівальники команди. По-друге, було помітно банальну недооцінку суперника, очевидно господарі хотіли виграти «малою кров’ю».

Перший тайм зустрічі проходив під диктовку волочисьців. Хоча справжні гольових моментів було не багато: комусь не вдалося влучити в рамку воріт, інші удари нейтралізували воротарі. Пенальті гостям на 26-й хвилині, гол у відповідь – на 41-й. В другому таймі помилки в обороні припустилися господарі, штучно створюючи положення «поза грою». Дубчак затримався з виходом і тому штучне «поза грою». Не бажаючи отримати нічийний результат, господарі провели ряд замін і за дві хвилини забили одразу два м’ячі.
Переглядів: 528 | Додав: admin | Теги: футбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]