Головна » 2012 » Квітень » 27 » МММ-2011 анатомія фальшивки повірити чи не вірити??????????
16:50
МММ-2011 анатомія фальшивки повірити чи не вірити??????????

Відомий аферист Сергій Мавроді, який у 1990-х роках заснував фінансову піраміду МММ, на початку січня заявив про запуск "МММ-2011: Ми можемо багато чого". Коли Мавроді повернувся на ринок зі своїм новим старим проектом, ніхто не міг подумати, що йому знову повірять. Обдурити більше десяти мільйонів чоловік, привласнити більше п'яти мільярдів російських рублів, просидіти чотири з половиною роки за гратами, а потім почати все заново - в це дійсно важко повірити.

Українські й російські вкладники МММ-2011 скаржаться, що їм перестали виплачувати гроші по внесках.

Газета "Сегодня" зазначає, що такі скарги поширюються в інтернеті.

Видання нагадує: суть внеску в МММ-2011 у тому, що кожен учасник здобуває в піраміді віртуальні МММ-долари (маврики), їхня вартість постійно зростає – різниця в ціні і є дохід, який можна забрати в будь-який час.

Усі вкладники діляться по ієрархії: на рядових учасників, десятників, сотників, тисячників і темників. Звичайні учасники утворюють "десятки", на чолі яких стоять десятники. Вони, у свою чергу, перебувають під контролем сотника, а ті – під тисячниками і т.д.

На офіційному сайті повідомляється, що кількість вкладників уже перевалила за 5 мільйонів, і серед них сотні тисяч українців.

Ошукані вкладники пишуть особисто засновнику МММ Сергію Мавроді й у мережі.

"Я вклався в МММ-2011 і потрапив на гроші", - обурюється на форумі один із ошуканих вкладників під ніком topinvestor2011.

"Вступив у МММ у березні. У мене не було онлайн-банкінгу, на що мій сотник сказав, мовляв, усе гаразд, і якщо захочу забрати виграш, то він без проблем заплатить. Однак, коли я зажадав виграш, одразу ж знайшлася купа причин, з яких він не може мені виплатити. Першою була та, що в мене немає онлайн-банкінгу! У підсумку сотник мені заявив, що в піраміді немає правил, і виплачувати він мені нічого не буде", - повідомив вкладник.

"Мавроді, поверни мої гроші!", - вимагає він.

Людина під ніком Nikolay також нарікає: "На початку літа я вклав 1000 доларів. У серпні вирішив забрати набіглі відсотки – 300 доларів, хоча обіцяли більше. Але вирішив, що я просто новенький. Вклав знову 1300 доларів. Але тепер не можу ніяк домогтися, щоб мені повернули мій внесок із наваром!".

"Сотник обіцяв усе виплатити через декілька днів. Але вони вже розтяглися на місяць. Слухавку ніхто не бере, мої повідомлення просто ігнорують", - додає Nikolay.

А десятник із Києва Сергій Камінський каже, що не знає про затримки по внесках: "Я тільки позавчора виплатив шістьом своїм вкладникам близько 16 тисяч гривень".

Мавроді ж заявляє, що всі обвинувачення – блеф.

"Немає жодних труднощів. У хід уже прямі провокації й наклеп пішли. Раніше такого не було. Схоже, хтось занепокоївся уже всерйоз", - заявив він газеті.

"Динаміка зростання все крутіша. Вона настільки висока, що ми не встигаємо персонал набирати. Українці дуже активні, і ми скоро розширимо рекламну кампанію в Україні", - запевнив Мавроді "Сегодня".

Переглядів: 576 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]