Головна » 2012 » Серпень » 5 » Борис Тарасюк зустрівся з громадою м. Волочиськ
13:03
Борис Тарасюк зустрівся з громадою м. Волочиськ
Сьогодні Голова Народного Руху України, член Ради Об’єднаної опозиції Борис Тарасюк виступив перед громадою м. Волочиськ Хмельницької області. Зустріч відбулася в ході дводенного робочого візиту народного депутата до Хмельницької та Житомирської областей.

Під час неї він охарактеризував Програму дій Об’єднаної опозиції та розповів про саме об’єднання та її партнерів в рамках КОДу.

При цьому він зазначив, що Програма дій Об’єднаної опозиції «Батьківщина» містить конкретні заходи, котрі будуть реалізовуватися після перемоги на виборах.


«Наскільки реальна наша перемога в ситуації, коли влада наступає по всіх фронтах? – поцікавився парламентар – в 2004 році багато хто теж сумнівався у перемозі, але всі знають, що вийшло в підсумку».

За його словами, українці завжди підтримували демократичні сили. Цю тенденцію підтверджували всі вибори, включно з першим туром президентських виборів 2010 року.

Борис Тарасюк переконаний, що Об’єднана опозиція зробила висновки з минулих помилок і буде намагатися уникнути їх.


«Альтернативи немає, оскільки лише українська влада може захистити національні інтереси та конкретні кожного громадянина. Ця влада не українська. Я впевнений, що ми переможемо, оскільки Україна для нас понад усе! Крім того, про це вже зараз свідчать соціологічні опитування. У нас немає іншого виходу як перемогти – це наший обов’язок перед дітьми і ув’язненими лідерами» - сказав він.

Борис Тарасюк звернув увагу присутніх на те, що Партія регіонів та В. Янукович особисто не виконують своїх передвиборчих обіцянок.

«Він обіцяв покращення життя вже сьогодні, насправді ж воно покращується лише в олігархів» - зауважив парламентар.
Переглядів: 463 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]