Головна » Статті » Спорт

«Команда виконає поставлене перед нею завдання»
«Команда виконає поставлене перед нею завдання»


У перерві матчу «Поділля» – «Збруч» ми поспілкувалися з президентом футбольного клубу «Збруч», Євгеном Сіньковим, який поділився з нами враженнями від чемпіонату та перспективами на майбутнє.
- Перше коло чемпіонату області підходить до свого завершення. Які враження від турніру взагалі?
- Враження приємні, оскільки команда «Збруч» із стовідсотковим показником у власному активі впевнено лідирує в турнірі. Суттєво підвищився рівень суддівства, що приємно радує як футболістів, так і тренерів усіх команд-учасниць. Не дуже задоволений чемпіонатом області серед юнаків. Нажаль, є команди зловживають положенням, заявляючи старших юнаків. В цілому, хочеться щоб команд було більше. Мушу додати, що волочиська команда, яка виступає під назвою «Астарта», скоріше всього буде знята з турніру, тому що цей колектив двічі не виїхав на виїзні ігри і не прийняв у власних стінах «Темп».
- Кого Вам найбільше хочеться відзначити серед гравців команди «Збруч»?
- Хочеться відзначити весь колектив, але особливо я би відмітив Сергія Лук’янова, Олександра Грищука, Ростислава Ціха, Колесникова Олексія, і нашого молодого футболіста, якого впевнено можна вважати надією волочиського футболу, Камінського Віталія, який сьогодні забив перший гол у грі. А в цілому я задоволений усією командою.
- Які плани розвитку та перспективи чекають на ФК «Збруч» у недалекому майбутньому?
- В цьому році ми беремо участь в чемпіонаті України серед аматорських колективів. Звичайно, наразі результат не дуже вдалий, проте я вважаю, що команда виконає поставлене перед нею завдання – вихід у фінальний турнір чемпіонату. Будемо ставити перед собою найвищі завдання у чемпіонаті та Кубку області з футболу
Категорія: Спорт | Додав: admin (01.07.2011) W
Переглядів: 527 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]