Головна » 2011 » Липень » 30 » Відкриття нового офіса в м. Волочиськ
20:32
Відкриття нового офіса в м. Волочиськ


Автолюкс У ВОЛОЧИСЬКУ дочекались.

З 01.04.2011 в м.Волочиськ (Хмельницька область) відкрито нове
представництво компанії «Автолюкс» для відправки та отримання
вантажу  за адресою: вул. Уральських Танкістів, 1а. Тел. (03845)
4–17–47. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів.

Автолюкс» визнано найкращим та нагороджено премією «Автоперевізник року»


28 квітня в Малому Маріїнському палаці відбулась урочиста церемонія ногародження Українськими Професійними преміями в рамках програми Business Olimp Awards. З гордістю поспішаємо поділитися радісною новиною про те, що компанії «Автолюкс» присуджено Премію «Український Транспортний Олімп» в номінації «Автоперевізник року».
Премія«Український Транспортний Олімп» є спеціальною українською нагородою, яка свідчить про високу професійну компетентність Лауреатів у сфері логістики і складування, екпедування вантажів, перевезення пасажирів, багажу і пошти, експедування вантажів, перевезення пасажирів, багажу та пошти, експлуатації і ремонту шляхів сполучення. Дана премія вручалась за результатами роботи найбільш динамічних, надійних і ефективно працюючих на високому рівні організацій транспортної галузі за 2010 рік, а осовними критеріями при відборі на звання Лауреата були репутація компанії, відгуки клієнтів і незалежна інформація про її діяльність.
Присудження Премії «Автоперевізник року» підтверджує високий професіоналізм співробітників компанії «Автолюкс», виправдовує довіруі вибір її клієнтів, є прикладом надійної роботи і свідчить про те, що ми працюємо у правильному напрямку. Разом з тим почесна нагорода накладає на нас обов’язок перед клієнтами, партнерами, конкурентами компанії і державою тримати якість наших послуг на такому ж високому рівні.

Переглядів: 680 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]