Головна » 2011 » Липень » 1 » Приміщення нової центральної районної поліклініки готово на 75 відсотків. Для завершення робіт потрібно ще шість мільйонів гривень.
17:42
Приміщення нової центральної районної поліклініки готово на 75 відсотків. Для завершення робіт потрібно ще шість мільйонів гривень.

Лікарня

Приміщення нової центральної районної поліклініки готово на 75 відсотків. 



Для завершення робіт потрібно ще шість мільйонів гривень
Термін здачі споруди в експлуатацію минув в 1993 році. З тих пір через недостатнє її фінансування будівництво велося дуже повільно. Три роки назад воно було припинено повністю зупинено. " Зараз готовність споруди складає близько 75 відсотків. Для закінчення будівництва нам потрібно ще шість мільйонів гривень. З проханням посприяти з фінансуванням робіт ми неодноразово зверталися до народних депутатів України, нам обіцяли допомогти, однак поки що цього не сталося", - розповів головний лікар Волочиської центральної районної лікарні Дмитро Береговий.

      На першому поверсі нової центральної районної поліклініки планувалося розмістити дитячу консультацію. Однак, враховуючи ситуацію, що склалася з будівництвом приміщення, медики вирішили розташувати консультацію на базі колишнього інфекційного корпусу центральної районної лікарні.

"Все ж, ми не втрачаємо надії завершити зведення нового приміщення"

Переглядів: 552 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]