Головна » 2013 » Лютий » 5 » Прийшов додому з відчуттям, що сьогодні вже середа...
10:08
Прийшов додому з відчуттям, що сьогодні вже середа...
Але розповідатиму про все по-черзі.

Владнавши усі організаційні питання у Хмельницькому та провівши усі заплановані тут зустрічі, виїхав з командою у Волочиський район.

Відразу попереджаю, що жодних імен та прізвищ, як і роду занять, фігурантів моїх розмов я не оприлюднюватиму, відразу перепрошую за вимушену конфіденційність, але як виявилося справи у Волочиському районі ще гірші ніж я очікував. Люди дуже бояться керівництво району і попереджують, що публічно вони не зможуть оголосити про підтримку мене, як кандидата, адже їм перепаде за голос відданий опозиціонеру. При чому, про це говорять усі, від простих сільських жителів, до лідерів опозиційних сил району.

Та не дивлячись на страх репресій, люди все ж зголошуються співпрацювати і протидіяти тиску репресивної машини. Ми усіх відразу ж попередили, що перемога легкою не буде і коштів за агітацію і спостереження за ходом виборчого процесу ми не платитимемо.

Я пояснював людям, якщо вони хочуть позбутися від гніту, то вони мусять найняти собі на роботу свого захисника. Наводив їм такий приклад: "Коли хтось приходить до адвоката з проханням про захист, то він платить йому гроші, а не навпаки (наголошуючи на цьому), і лише після цього адвокат стає його найманим працівником і починає захищати його права і свободи у суді. Те ж саме стосується і політиків, якщо люди потребують захисту своїх інтересів, то вони мають найняти на роботу свого політика, який лобіюватиме і відстоюватиме їх інтереси, а платою є - їх голос."

То ж можу сказати, що проходив сьогодні свої перші співбесіди на пост лобіста інтересів Волочиської громади.

І перше завдання, яке я поставив собі, займаючи пост депутата Хмельницької обласної ради - захистити кожну людину!

"Я не обіцяю покращення! Але не дам відбирати те, що належить по праву кожному!", - таку обіцянку я дав кожному співрозмовнику. І маю намір її дотриматися!

Якщо говорити про логістику, то спершу ми проїхались селами району і провели там зустріч, а вже після того поїхали в райцентр.

Прибувши у Волочиськ, я відразу зауважив його охайність. Найбільше мене вразили охайні і водночас вишукані показники назв вулиць.

Остання зустріч там завершилася о 19 з хвилинами. І вся команда з відчуттям приємної втоми поїхала додому.

Так завершується перший передвиборний понеділок. До зустрічі завтра!

P.S. Особливо хочеться відзначити одну розмову, в ході якої мені сказали: "Я йшов до вас на зустріч, щоб відмовитися від співпраці, але під час розмови я передумав. Я постараюсь вам допомогти!"
Переглядів: 4635 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]