Головна » 2011 » Липень » 1 » АСТАРТА ввела в експлуатацію елеватор в Хмельницькій області.
19:39
АСТАРТА ввела в експлуатацію елеватор в Хмельницькій області.

АСТАРТА ввела в експлуатацію елеватор в Хмельницькій області.



У Війтівцях Хмельницької області введений в експлуатацію новий сучасний елеватор регіонального об'єднання "Волочиськ-агро" агропромхолдингу "Астарта-Київ". Елеватор приступив до приймання, очищення й сушки зерна нового врожаю.

Потужності елеваторного комплексу з сушки ранніх зернових складають 50 тон/годину, потужності з відвантаження - 1000 тон/добу. Елеватор розрахований на одночасне зберігання 10 тис. тон зернових в складах силосного типу і 8 тис. тон підлогового зберігання. Наступного року планується збільшити потужності силосного зберігання до 27 тис. тон. Крім того, очищене та висушене зерно до відвантаження може зберігатися в герметичних поліетиленових рукавах, майданчики для яких підготовлені поблизу елеватора.

Устаткування для елеватора виробництва провідних американських компаній-виробників придбавалося за програмою експортного фінансування Ексімбанку США.

Відкриття елеватора у Війтівцях підвищить ефективність роботи зернового напряму регіонального об'єднання "Волочиськ-Агро" і холдингу АСТАРТА в цілому, а також закладе основу для розвитку трейдинга зерновими в Хмельницькому регіоні.



Переглядів: 1015 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]