Головна » 2011 » Серпень » 23

Шашлик рецепти маринадів та способів приготування

І так на носі святкуванні природа а на природі що головне це шашлик до вашої уваги рецепти маринадів до шашлику та рецептиприготування шашлика


Рецепти маринадів для шашлика

Кефір, Молоко, Майонез

  • у кефірі
  • М'ясо нарізувати шматочками, лук кільцями, скласти в каструлю шарами, поперчити, солити тільки за півгодини до жаріння. Залити кефіром, щоб покривало м'ясо. Маринувати від 10 до 24 годин.
  • у молоці
  • Молоко, м'ясні скибочки, лук, оцет, трохи часу Замочування скибочок проводиться в молоці з оцетовим розчином (на смак). Процес замочування триває близько діб.
  • у майонезі

    М'ясо нарізувати шматочка ... Читати далі »
Просмотров: 5030 | Добавил: admin | Дата: 23.08.2011 | Комментарии (0)