ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 19-річний юнак зарізав рідного брата

Суспільство 2878

В одному із сіл Волочиського району хлопець зарізав рідного брата. Причина всьому — надмір спожитого алкоголю.

Була обідня пора, а молодший брат уже повернувся із села додому «під мухою». Варто додати, що він не мав постійної роботи і часто дозволяв собі таке. А старший 21-річний брат, який зустрів його на порозі, вирішив «повиховувати» молодшого. Той, в свою чергу, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, досить агресивно сприйняв такі повчання і взявся за кухонного ножа… Удар прийшовся прямо в серце.
Потерпілий в шоковому стані ще зміг вибігти до іншої кімнати, де перебувала матір горе-синів, сказав, що брат його підрізав, а потім повалився на долівку і в лічені хвилини помер. Лікарям «швидкої» залишилось тільки констатувати смерть молодого чоловіка, а от правоохоронцям, які приїхали на повідомлення про вбивство, довелось зачекати, поки душогуб хоч трохи витверезиться і зможе більш-менш зв’язно давати покази.
Наразі вбивця перебуває під вартою. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


КАТЕРИНА ШУПРИГАН 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую